O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

Inicijalna akreditacija visokih učilišta

Agencija za znanost i visoko obrazovanje, u skladu sa Zakonom o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju („Narodne novine“, broj 45/09) i Pravilnikom o sadržaju dopusnice, te uvjetima za izdavanje dopusnice za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja, izvođenje studijskih programa i reakreditaciju visokih učilišta („Narodne novine“, broj 24/10) provodi dio postupka inicijalne akreditacije za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja.
Inicijalna akreditacija za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja provodi se u skladu s dokumentom Postupak inicijalne akreditacije za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja, a započinje zaprimanjem zahtjeva za izdavanje dopusnice za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja koji se podnosi Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.
Uz zahtjev za izdavanje dopusnice za obavljanje djelatnosti visokog obrazovanja potrebno je priložiti svu potrebnu dokumentaciju propisanu Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju uključujući i opis studijskog programa u pisanom i elektroničkom obliku (na CD-u) koji treba biti sastavljen u skladu s Uputama za sastavljanje prijedloga studijskih programa uključujući i potrebne Priloge.

 

 

 

Akreditacijske preporuke

 

 

2015 godina

VU Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment

 

2013 godina

Visoka škola za komunikacijski menadžment

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.