Skoči do sadržaja

Agencija za znanost i visoko obrazovanje poziva znanstvenike i/ili nastavnike na visokim učilištima i znanstvenim institutima te studente da se prijave u našu bazu recenzenata te tako uključe u rad Agencije kao članovi stručnih povjerenstava u postupcima vanjskih vrednovanja u visokom obrazovanju i znanosti.

Stručnjaci imaju središnju ulogu u našim postupcima, a njihovo znanje i iskustvo osiguravaju dosljedno ispunjavanje standarda kvalitete. Proces njihova odabira u skladu je s dogovorenim kriterijima te uzima u obzir profil i specifičnosti visokog učilišta, studija ili znanstvenog instituta koji će biti vrednovan.

Agencija osigurava da su stručnjaci neovisni i da će donositi nepristrane prosudbe.

Povjerenje, integritet te povjerljivost vrijednosti su na kojima se temelji njihov rad. Stručnjaci s kojima surađuje Agencija moraju biti predani pružanju objektivnih opisa i istinitih izvješća, a njihovi se zaključci temeljiti na činjenicama.

Agencija vodi bazu recenzenata u koju se možete prijaviti putem ovog otvorenog poziva.

Ukoliko želite surađivati s Agencijom i postati član povjerenstva (ako ste student, znanstvenik i/ili nastavnik na visokom učilištu zaposlen/a na znanstveno-nastavnom ili nastavnom radnom mjestu) molimo da se prijavite putem obrazaca:

Postupci vanjskih vrednovanja kvalitete koje provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje

Imate još pitanja?

Kontaktirajte nas