O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Sastanak CroQAnetSastanak Mreže jedinica sustava osiguravanja kvalitete na visokim učilištima u RH – CroQAnet održan je u petak, 21. listopada 2022. godine u Zagrebu, u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Događanje je okupilo članove Mreže i djelatnike visokih učilišta zadužene za unutarnje osiguravanje kvalitete, a tema susreta bila je razmjena iskustava u unutarnjem vrednovanju sustava osiguravanja kvalitete visokih učilišta.

Iskustva svojih visokih učilišta predstavile su prof. dr. sc. Renata Baličević, pročelnica Centra za unaprjeđenje i osiguranje kvalitete visokog obrazovanja Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, doc. dr. sc. Ana Bukvić, predsjednica Povjerenstva za unutarnju prosudbu Sveučilišta u Zadru i izv. prof. dr. sc. Sanja Kalambura, prof. v. š., prodekanica za znanost Veleučilišta Velika Gorica. 

U radioničkom dijelu, sudionici su imali priliku razgovarati o trenutačnim izazovima s kojima se susreću i prilikama za poboljšanje upravljanja internom kvalitetom visokih učilišta.

Prezentacije:

Program

Galerija:

 

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.