O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Radna skupine Europske udruge za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (ENQA) objavila je publikaciju pod nazivom „Osiguravanje kvalitete mikrokvalifikacija: Očekivanja u kontekstu Standarda i smjernica za osiguravanje kvalitete u Europskom prostoru visokog obrazovanja (ESG)“.

Riječ je o izvješću koje nudi detaljan pregled postojećih praksi te analizira načine na koje se osiguravanje kvalitete mikrokvalifikacija provodi u Europskom prostoru visokog obrazovanja (EHEA), kao i  razmatranja o primjeni Standarda i smjernica za osiguravanje kvalitete u Europskom prostoru visokog obrazovanja (ESG).

Izvješće donosi preporuke usmjerene pružateljima usluga visokog obrazovanja, ali i agencijama za osiguravanje kvalitete, te predstavlja vrijedan i konkretan doprinos raspravama o ovom obliku obrazovanja.

Publikaciju možete pročitati ovdje.

ENQA mikrokvalifikacije

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.