Skoči do sadržaja

U organizaciji Ministarstva obrazovanja i znanosti Republike Sjeverne Makedonije i uz potporu Inicijative za reformu obrazovanja Jugoistočne Europe (ERI SEE) u Skopju je 26. i 27. rujna 2023. godine održana konferencija pod nazivom “Kvaliteta i osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju – trendovi i razvoj u EU i Zapadnom Balkanu”.

Cilj je konferencije bio pružiti informacije o aktualnim politikama i trendovima osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju u Europskom prostoru visokog obrazovanja, analizirati razvoj osiguravanja kvalitete u regiji i ulogu agencija za osiguravanje kvalitete u skladu s ESG.

Konferenciji su prisustvovale ravnateljica Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO)  izv. prof. dr. sc. Danijela Horvatek Tomić , koja je održala prezentaciju pod nazivom “Quality Assurance in building Quality Culture”, te pomoćnica ravnateljice AZVO-a za međunarodnu suradnju mr. sc. Emita Blagdan koja je moderirala radnu skupinu A na temu “Building Quality Culture in Higher Education“.

Više informacija pročitajte na poveznici u nastavku.