Skoči do sadržaja
School exam cheating 2

Konferencija Koliko nas brine akademsko (ne)poštenje studenata? održat će se 25. studenog 2022. u Hotelu International (Miramarska 24, Zagreb) s početkom u 10 sati u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a namijenjena je studentima i djelatnicima visokih učilišta.

Svrha joj je otvoriti raspravu o različitim oblicima akademskog nepoštenja kod studenata u Hrvatskoj i njihovim posljedicama, trendovima te mogućim rješenjima.

O ovim će temama govoriti: dr. sc. Rudolf Kiralj, v. pred. s Veleučilišta u Bjelovaru i prof. dr. sc. Ivana Kunda s Pravnog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

U sklopu događanja održat će se okrugli stol na kojem će sudjelovati: prof. dr. sc. Ana Tkalac Verčič (Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu), doc. dr. sc. Sven Marcelić (Odjel za sociologiju Sveučilišta u Zadru), predsjednica Hrvatskog studentskog zbora Bruna Bandula (Prirodoslovno-matematički fakultet Sveučilišta u Zagrebu) te studentica Vida Žagar (Sveučilište VERN’).

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, a potrebno se prijaviti na poveznici do ponedjeljka, 14. studenog do 12 sati.

Program