Skoči do sadržaja

Okrugli stol s predstavnicima poslodavaca te radionica na temu izrade individualnog razvojnog plana karijernog savjetnika održani su u ponedjeljak 14. listopada 2019. u sklopu ciklusa Karijeriranje 2019 na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku (rektorat, Trg Sv. Trojstva 3, predavaonica 2).

Na okruglom su stolu predstavnici poslodavaca, Hrvatske udruge poslodavaca i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje razgovarali o zapošljavanju visokoobrazovanih mladih osoba s ciljem jačanja povezivanja sektora visokog obrazovanja i tržišta rada u ovoj i susjednim županijama te jačanja djelatnosti karijernog usmjeravanja studenata na Sveučilištu u Osijeku.

U drugom je dijelu doc. dr. sc. Ana Jakopec s Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku održala praktičnu radionicu izrade individualnog razvojnog plana karijernog savjetnika.

Karijeriranje je ciklus radionica za karijerne savjetnike koji organizira AZVO s ciljem jačanja kompetencija nastavnika i karijernih savjetnika na visokim učilištima kako bi mogli što kvalitetnije odgovoriti profesionalnim zahtjevima i izazovima s kojima se susreću. Radionice u sklopu ciklusa Karijeriranje 2019 organizirani su u okviru projekta SKAZVO – Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja koji AZVO provodi, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskoga socijalnog fonda.

Prijaviti se možete na poveznici.

Karijeriranje-2019