Skoči do sadržaja

Predstavljanje rezultata projekta Modernizacija visokih učilišta putem unapređenja funkcije upravljanja ljudskim potencijalima (HRMinHEI)održat će se u petak, 30. studenoga 2018. godine u Rektoratu Sveučilišta u Rijeci, Trg braće Mažuranićas početkom u 11 sati.

Na konferenciji će biti predstavljeni sljedeći rezultati projekta:

  • Smjernice za upravljanje ljudskim potencijalima (ULJP) na visokim učilištima u Republici Hrvatskoj
  • Model dijagnostike i razvoja ULJP-a na Sveučilištu u Zadru i Fakultetu građevinarstva, arhitekture i geodezije Sveučilišta u Splitu
  • Razvoj funkcije ULJP-a na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci i Visokom učilištu Algebra – odabrani procesi i alati
  • Online alat za samovrednovanje i analizu HRM-a na europskim visokim učilištima (benchmarking tool)

Događanje će otvoriti prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija, rektorica Sveučilišta u Rijeci i prof. dr. sc. Zoran Sušanj, pomoćnik rektorice za strategiju i ljudske resurse.

Svrha je projekta HRMinHEI jačanje funkcije upravljanja ljudskim potencijalima na visokim učilištima i izrada inovativnog alata za samoprocjenu učinkovitosti upravljanja ljudskim resursima.

Nositelj je projekta Agencija za znanost i visoko obrazovanje, a partneri Filozofski fakultet Sveučilišta u Rijeci, Visoko učilište Algebra, Danube University Krems iz Austrije i University of Tampere iz Finske.

Program konferencije

 

Kako se prijaviti?

Za prijavu je potrebno ispuniti on-line prijavni obrazac do 26. studenog 2018. godine do 16 sati.

hrminhei