Skoči do sadržaja

Treća po redu radionica o ishodima učenja namijenjena predstavnicima visokih učilišta, pod nazivom Radionica za visokoškolske nastavnike iz kompetencijskog pristupa planiranju studijskih programa, održana je 20. rujna 2017. godine u Zagrebu.

Radionica, koju su vodile prof. dr. sc. Vesna Vlahović-Štetić i prof. dr. sc. Željka Kamenov, bila je namijenjena ponajprije nastavnicima i voditeljima studijskih programa, koji su se uglavnom kroz praktični rad imali priliku detaljnije baviti temom ishoda učenja – od pisanja do vrednovanja, s naglaskom na vrednovanju (tj. ocjenjivanju) i prilagodbi sadržaja i metoda nastave. Govorilo se o sljedećim tematskim cjelinama: kompetencijama i ishodima učenja; konstruktivnom poravnanju, nastavnim metodama i tehnikama; vrednovanju i ocjenjivanju; ECTS bodovima i evaluaciji.

Podsjećamo, riječ je o jednoj od niza radionica koje Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira u okviru projekta Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja (SKAZVO). Sljedeća će radionica biti 26. listopada 2017. godine u Osijeku.

Prezentaciju s radionice možete pogledati ovdje.

WP 20170920 10 11 25 Pro 002