O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Središnja proslava obilježavanja 50. obljetnice osnutka Sveučilišta u Rijeci – Dan Sveučilišta – DIES ACADEMICUS održana je u srijedu 17. svibnja 2023. godine u prostoru nekadašnjeg Exportdrva na Delti.

Rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija sa svojim je suradnicima ugostila više od 300 gostiju iz riječkog, hrvatskog i europskog akademskog, političkog i kulturnog života i šire društvene zajednice.

Tom prigodom, Agenciji za znanost i visoko obrazovanje dodijeljena je zahvalnica Grb Sveučilišta u Rijeci, koja se dodjeljuje institucijama za dugogodišnju i sveobuhvatnu potporu sveučilišnim projektima, pripremi i provedbi strategije Sveučilišta u Rijeci te politikama otvorene znanosti, visokog obrazovanja i doprinosa zajednici.

Nagradu je preuzela zamjenica ravnateljice Agencije dr. sc. Irena Petrušić.

Više informacija o događanju pročitajte ovdje.

rijeka

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.