O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Na temelju članka 41. Zakona o osiguravanju kvalitete u visokom obrazovanju i znanosti (NN 151/22) i članka 36. Statuta Agencije za znanost i visoko obrazovanje od 02. veljače 2023. godine, Agencija za znanost i visoko obrazovanje objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Povjerenstva za naknadno praćenje.


Povjerenstvo za naknadno praćenje stručno je tijelo Agencije koje se sastoji od sedam članova pri čijem se imenovanju u obzir osobito uzimaju kompetencije pojedinoga kandidata o međunarodnom, europskom i nacionalnom sustavu osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju i znanstvenoj djelatnosti.


Javni poziv otvoren je danom objave na mrežnim stranicama Agencije, a prijedlozi se dostavljaju do 08. svibnja 2023. godine do 12.00 sati.


Prijedlozi kandidata, uz koje je obavezno priložiti životopis, dostavljaju se na adresu elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


Javni poziv za predlaganje kandidata za članove Povjerenstva za naknadno praćenje dostupan je ovdje.

cc

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.