O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Djelatnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje dr. sc. Irena Petrušić i dr. sc. Josipa Dragičević održale su izlaganje znanstvenog rada “Quality assurance mechanisms in regards to work- based learning – findings from institutional accreditation in Croatia (2019 – 2021)” na međunarodnoj konferenciji "INTED 2023 – 17th International Technology, Education and Development Conference", održanoj u organizaciji IATED-a od 5. do 8. ožujka 2023. u Valenciji u  Španjolskoj.

U radu su prikazani različiti teorijski koncepti učenja na temelju studentske prakse s posebnim osvrtom na rad Agencije za znanost i visoko obrazovanje u području student-centered learninga (učenja u kojem je student u središtu).

Rad će biti objavljen u zborniku navedene konferencije.

inted2023 080

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.