O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Dana 19. siječnja 2023. godine je, u organizaciji Algebrinog Zavoda za kvalitetu obrazovanja, održana konferencija pod nazivom “Osiguravanje kvalitete u obrazovanju”.

Konferencija održana u prostorima Visokog učilišta Algebra u Zagrebu za cilj je imala dati pregled aktualnosti u području osiguravanja kvalitete obrazovanja  te potaknuti rasprave o različitim alatima i modelima koji se koriste u osiguravanju i unapređenju kvalitete na svim razinama obrazovanja.

Predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjelovale su u programu konferencije, u panelu pod nazivom „Osiguravanje kvalitete kod priznavanja i vrednovanja informalnog i neformalnog učenja“ te je v.d. ravnatelja mr. sc. Sandra Bezjak održala prezentaciju pod nazivom „Rezultati reakreditiranih institucija i kratko upoznavanje sa standardima i kriterijima”.

Informacije o konferenciji

algebra

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.