O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Dana 18. siječnja 2023. godine održan je četrnaesti po redu mjesečni online sastanak članica Mreže agencija za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju centralne i istočne Europe – CEENQA .

Na sastanku je predstavljen plan aktivnosti za iduće razdoblje te su novosti i unapređenja u svom radu predstavile rumunjska agencija – Romanian Agency for Quality Assurance in Higher Education (ARACIS) i turska agencija –- Association for Evaluation and Accreditation of Teacher Education Programs (EPDAD). Predstavnik European Network for Academic Integrity održao je prezentaciju na temu Facing Academic Integrity Threats to Ensure Quality and Standards.

Mjesečne online sastanke CEENQA je pokrenula prije godinu i pol dana s ciljem redovitog održavanja kontakta među svojim članicama kako bi se razgovaralo o aktualnim temama, osobito s obzirom na izazove u poslovanju koje je donijela pandemija izazvana koronavirusom te kako bi se dogovarale nove tematske platforme za međusobnu suradnju i projekte.

CEENQA logo

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.