O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjelovale su na The  European Quality Assurance Forum (EQAF), koji se od 17. do 19. studenoga 2022. godine održavao na West University of Timisoara u Rumunjskoj.

Predstavnica Agencije izlagala je i vodila raspravu u radioničkom dijelu konferencije na temu „Cross-Border Collaboration of QA Agencies: Good Practices for Building Trust and Promoting Shared Values“, zajedno s kolegicama iz ukrajinske agencije NAQA i njemačke agencije ZEVA.

Druga je predstavnica Agencije vodila praktičnu prezentaciju na temu „Transferring learning and connecting with the economy and society“, koju je prezentirao predstavnik Universiteit van Amsterdam.

Detalje o ovogodišnjem EQAF-u možete pronaći ovdje.

  radionica sandra borošić

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.