O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U okviru ENQA-inog projekta SEQA (Supporting European QA Agencies in meeting the ESG), od 31. kolovoza do 2. rujna 2022. godine, Agenciju za znanost i visoko obrazovanje posjetila je predstavnica agencije za osiguravanje kvalitete visokog obrazovanja iz Malte, gđa. Viktoriia Maltseva.

U sklopu posjeta održani su sastanci s v.d. ravnatelja AZVO-a mr. sc. Sandrom Bezjak, zamjenicom ravnatelja dr. sc. Vesnom Dodiković-Jurković te djelatnicima Odjela za akreditaciju u visokom obrazovanju. 

Svrha studijskog posjeta bila je upoznati procese vanjskog vrednovanja visokih učilišta koje provodi AZVO s naglaskom na reakreditaciju visokih učilišta te vanjsku prosudbu (audit). Ostale teme o kojima se razgovaralo su vanjsko vrednovanje agencija s ciljem ostvarivanja punopravnog članstva u ENQA-i, organizacija i funkcioniranje baza DEQAR, MOZVAG i druge teme. 

SEQA Viktoriia Maltseva

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.