O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agenciju za znanost i visoko obrazovanje, 26. kolovoza 2022., posjetili su predstavnici mađarske akreditacijske agencije MAB (The Hungarian Accreditation Committee) kako bi razmijenili iskustva i prakse u području osiguravanja kvalitete te razgovarali o mogućim područjima suradnje.

Tom je prilikom, mr. sc. Sandra Bezjak, v. d. ravnatelja, predstavila rad AZVO-a, posebno se osvrnuvši na procese osiguravanja kvalitete i nalaze posljednjeg ENQA-ina vrednovanja kojeg je AZVO uspješno prošao tijekom 2021. godine. Aktivnosti MAB-a, s naglaskom na WFME akreditaciju i tekuće projekte, predstavila je predsjednica prof. dr. Valeria Csepe.

U skladu s iskazanim interesom, planirana područja u kojima će dvije će agencije u idućem razdoblju surađivati su razmjena stručnjaka, osoblja, prekogranična vrednovanja te iskustva MAB-a s procesom akreditacije Svjetske federacije za medicinsku edukaciju (World Federation for Medical Education - WFME).

MAB1      MAB

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.