O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U Cardiffu je od 22. do 24. lipnja 2022. godine održan ENQA Members' Forum 2022 na kojem su sudjelovale i predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Događaj je organizirala The European Association  for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) u suradnji s Quality Assurance Agency for Higher Education (QAA), a domaćin je bio The University of South Wales.

Programom ovogodišnjeg Foruma članova ENQA-e željelo se potaknuti na promišljanje o temeljnim vrijednostima The European Higher Education Area (EHEA), kao i na promišljanje o ulozi osiguravanja kvalitete visokog obrazovanja u omogućavanju transnacionalne suradnje u visokom obrazovanju. Tijekom više održanih tematskih sesija sudionicima se pružila prilika da u manjim grupama razgovaraju o mnogobrojnim izazovima i perspektivama u daljnjem razvoju europskoga visokog obrazovanja.

Više informacija na: ENQA Members Forum 2022

enqa logo2022 20220623 094230

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.