O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Predstavnica Agencije za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) sudjelovala je na Generalnoj skupštini članica European Consortium for Accreditation (ECA) koja se održala u virtualnom okruženju, 7. lipnja 2022. godine.

AZVO je dugogodišnji član Europskog konzorcija za akreditaciju, projektno orijentiranog udruženja europskih agencija za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju te aktivno sudjeluje u radu niza radnih grupa. Radne grupe pokrivaju različite teme koje se u širem smislu bave unapređenjem kvalitete visokog obrazovanja u Europi – internacionalizacija visokog obrazovanja, uzajamno priznavanje, kvaliteta združenih studiji, inovacije u postupcima akreditacije, europski pristup osiguravanju kvalitete združenih studija i sl.

Na ECA-inoj Generalnoj skupštini izvještilo se o provedenim aktivnostima u 2021. godini, predstavilo se financijsko izvješće iz iste godine te se razgovaralo o daljnjim planovima, aktivnostima i potencijalnim projektnim temama.

Dodatne informacije: http://ecahe.eu/

eca

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.