Da bi olakšala pristup visokom obrazovanju studentima, nastavnicima i znanstvenicima izbjeglim iz Ukrajine u Hrvatsku, Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO) je u suradnji s hrvatskim visokim učilištima izradila pregled dostupnih informacija o uvjetima upisa i mogućnostima nastavka studiranja koje hrvatska visoka učilišta pružaju ukrajinskim studentima, kao i informacija o mogućnostima zapošljavanja i suradnje s ukrajinskim visokoškolskim znanstvenicima/nastavnicima/istraživačima.

Pregled se nalazi poveznici i ažurirat će se u skladu s prikupljenim informacijama.

VAŽNO: Molimo predstavnike visokih učilišta da na poveznicu unesu moguće izmjene i/ili nove podatke o uključivanju ukrajinskih studenata, nastavnika i znanstvenika na visoka učilišta.

 

excl

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.