O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

V. d. ravnatelja Agencije za znanost i visoko obrazovanje, mr. sc. Sandra Bezjak sudjelovala je na konferenciji "Studentsko zadovoljstvo kao motivacija za unaprjeđenje kvalitete studiranjaodržanoj 20. svibnja na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Tom je prilikom obilježeno 20 godina sustava osiguravanja kvalitete na Sveučilištu u Rijeci i Dan Sveučilišta – 49. Dies Academicus.

"Studenti su u središtu naše pozornosti, a poučavanje naša temeljna misija", na otvaranju konferencije istaknula je rektorica riječkog Sveučilišta, prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija (...) "Razvili smo kulturu kvalitete na našem Sveučilištu, jer smo imali želju za autentičnim unaprjeđivanjem kvalitete, a ne samo ispunjavanjem ‘kućica’ u papirologiji. Sve je počelo tako što smo bili vođeni željom vidjeti što studenti zaista misle", dodala je.

Konferenciju je zatvorila mr. sc. Sandra Bezjak izlaganjem "Visoko obrazovanje 2030: Jesmo li spremni za budućnost?" u kojem se osvrnula se na trendove u visokom obrazovanju te izazove za osiguravanje kvalitete.

Prezentacija

Program

UNIRI

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.