O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agenciju za znanost i visoko obrazovanje, u četvrtak 5. svibnja 2022., posjetili su predstavnici tijela nadležnog za vanjsko osiguravanje kvalitete istraživačkih institucija u Azerbajdžanu Supreme Attestation Commission Azerbaijan.

Predstavnici su se u Agenciji susreli sa zamjenicom ravnatelja dr. sc. Vesnom Dodiković-Jurković, pomoćnikom ravnatelja dr. sc. Josipom Hrgovićem i načelnicom Odjela za istraživanje i razvoj dr. sc. Irenom Petrušić s ciljem informiranja o radu Agencije te propisima i vrednovanjima u znanosti u Republici Hrvatskoj, što se posebno odnosi na reakreditaciju doktorskih studija i javnih znanstvenih instituta, inicijalnu akreditaciju znanstvene djelatnosti te aktivnosti Agencije u segmentu istraživanja i razvoja.

U okviru studijskog posjeta Hrvatskoj, delegacija iz Azerbajdžana sastanke je održala i s predstavnicima Ministarstva znanosti i obrazovanja te predstavnicima Instituta Ruđer Bošković.

AZVO Azerbajdžan2    AZVO Azerbajdžan

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.