O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje organizira online radionicu Upravljanje karijerom (mladih) znanstvenika koja će se održati 18. veljače 2022. (petak) od 9 do 13 h putem platforme Zoom.

Radionicu će voditi doc. dr. sc. Ana Jakopec s Odsjeka za psihologiju Filozofskoga fakulteta Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku.

Program je namijenjen primarno mladim znanstvenicima (asistentima, doktorandima, poslijedoktorandima) ali i karijernim savjetnicima koji rade s ovom ciljnom skupinom djelatnika visokih učilišta. Razgovarat će se o karijernom putu sveučilišnog nastavnika, nastavnim i znanstveno-istraživačkim kompetencijama mladih znanstvenika, izradi individualnog razvojnog plana i drugim temama. 

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti do 16. veljače do 16 h na poveznici https://www.azvo.hr/hr/?option=com_chronoforms5&chronoform=karijerno_02_2022.

Svi prijavljeni sudionici zaprimit će Zoom poveznicu dan prije online radionice putem koje će se moći uključiti u skup.

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike.

Program

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.