U sklopu Erasmus + projekta Keep in pact (2019. – 2022.) objavljen je Repozitorij vještina, odnosno kompetencijski okvir za upravljanje više-partnerskom suradnjom u cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju.

Repozitorij je izradio hrvatski tim stručnjaka, predvođen prof. dr. sc. Zoranom Sušnjem, a pruža cjeloviti pregled pregled ključnih aktivnosti, znanja, vještina i individualnih karakteristika kompetentnih voditelja više-partnerske suradnje. Model se može koristiti u dvije temeljne svrhe: u odabiru novih zaposlenika za radno mjesto voditelja više-partnerske suradnje te kao osnova za njihov profesionalni razvoj.

Podsjećamo, projekt Keep in pact provodi se od 2019. godine i uključuje šest partnera iz pet europskih zemalja (Francuska, Belgija, Italija, Portugal i Hrvatska). Svrha je projekta promicanje usavršavanja u području cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja i karijernog savjetovanja, kao i razvoj inovativnog pristupa upravljanju više-partnerskom suradnjom.

Repository of skills

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.