O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu Erasmus+ projekta Keep in pact (2019. – 2022.) objavljen je Repozitorij vještina, odnosno kompetencijski okvir za upravljanje višepartnerskom suradnjom u cjeloživotnome profesionalnom usmjeravanju.

Repozitorij je izradio hrvatski tim stručnjaka, predvođen prof. dr. sc. Zoranom Sušnjem, a pruža cjeloviti pregled ključnih aktivnosti, znanja, vještina i individualnih karakteristika kompetentnih voditelja višepartnerske suradnje. Model se može koristiti u dvije temeljne svrhe: u odabiru novih zaposlenika za radno mjesto voditelja višepartnerske suradnje te kao osnova za njihov profesionalni razvoj.

Podsjećamo, projekt Keep in pact provodi se od 2019. godine i uključuje šest partnera iz pet europskih zemalja (Francuske, Belgije, Italije, Portugala i Hrvatske). Svrha je projekta promicanje usavršavanja u području cjeloživotnoga profesionalnog usmjeravanja i karijernog savjetovanja, kao i razvoj inovativnog pristupa upravljanju višepartnerskom suradnjom.

Repository of skills

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.