O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u četvrtak 13. siječnja 2022. godine, održan je webinar Reflections on Leadership in Higher Education: Developments, Challenges and Examples of Good Practice.

Webinar su vodile dr. Libby V. Morris i dr. Meg Amstutz s Instituta za visoko obrazovanje (Institute of Higher Education, University of Georgia, SAD).

Razgovaralo se o vođenju, odnosno leadershipu u visokom obrazovanju te je predstavljen konceptualni model u okviru kojeg se mogu promatrati različiti organizacijski izazovi i specifična organizacijska pitanja. Prikazani su praktični pristupi adresiranju individualnih i organizacijskih potreba kako bi se sudionicima pomoglo u pokretanju i razvijanju različitih razvojnih aktivnosti leadershipa u njihovu okruženju.

leadership slika 2

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.