O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Akreditacijski savjet Agencije za znanost i visoko obrazovanje donio je 29. lipnja 2021. godine Plan reakreditacije visokih učilišta po kojem su u 2022. godini u reakreditaciju uključena visoka učilišta iz nekoliko znanstvenih područja (biomedicina i zdravstvo, društveno, humanističko, umjetničko te interdisciplinarno znanstveno područje/biotehnologija u biomedicini) te veleučilišta i visoke škole. Detaljan Plan reakreditacije visokih učilišta u 2022. godini nalazi se na poveznici

Molimo sve zainteresirane kandidate za rad u stručnim povjerenstvima (nastavnike, gospodarstvenike i studente) s izvrsnim poznavanjem engleskog jezika u govoru i pismu da se prijave putem poveznica:

https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-visoko-obrazovanje

https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-gospodarstvenici

https://www.azvo.hr/hr/javni-poziv-studenti

O samom postupku reakreditacije visokih učilišta više možete saznati na mrežnoj stranici Agencije ili putem poveznice.

U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite e-poštom putem e-adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Javni poziv

cc

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.