O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Djelatnici Centra za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, u suradnji s Odjelom za analitiku i statistiku AZVO-a, održat će dvije online radionice/webinara za administratore podataka CROSBI-ja i administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT). Zbog trenutne situacije s COVID-19 pandemijom, radionice će se održati u virtualnom okruženju preko ZOOM platforme.

U srijedu, 27. listopada 2021. održat će se radionica/webinar za administratore CROSBI-ja s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju. U okviru radionice novoimenovanim administratorima će biti dodijeljene ovlasti te će biti educirani o načinu unosa i izmjene podataka te izradi izvještaja iz sustava za potrebe reakreditacijskog postupka.

U četvrtak, 28. listopada 2021. održat će se radionica/webinar za administratore Baze projektnih aktivnosti (POIROT) s visokih učilišta koja prolaze reakreditaciju u nadolazećem razdoblju.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.