O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

CEENQA logoDana 13. listopada 2021. godine virtualnim je putem održana redovita Generalna skupština članica Mreže agencija za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju centralne i istočne Europe – Central and Eastern European Network of Quality Assurance Agencies in Higher Education CEENQA.

Istog je dana održana i online radionica na temu provedbe postupaka vanjskih vrednovanja visokog obrazovanja u virtualnom okruženju.

Na skupštini i radionici su sudjelovale i predstavnice Agencije za znanost i visoko obrazovanje koja je punopravna članica CEENQA-e od 2008. godine. Osim toga, predstavnik AZVO-a bio je član Izvršnog odbora CEENQA-e. Osnovna svrha mreže CEENQA je suradnja među članicama na razvoju i usklađivanju aktivnosti na području osiguravanja i unapređenja kvalitete visokog obrazovanja u centralnoj i istočnoj Europi, čime se doprinosi razvoju Europskoga prostora visokog obrazovanja.

CEENQA GA 13.10

CEENQA General Assembly agenda

CEENQA Workshop Agenda

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.