Agencija za znanost i visoko obrazovanje dodijelila je Veleučilištu u Bjelovaru certifikat za učinkovit i razvijen sustav osiguravanja kvalitete na razdoblje od 5 godina .

Certifikat je dekanici Veleučilišta doc. dr. sc. Zrinki Puharić uručila zamjenica ravnateljice Agencije dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković.

Ovim se certifikatom potvrđuje da je na Veleučilištu u Bjelovaru implementiran učinkovit i razvijen sustav osiguravanja kvalitete koji je usklađen sa Standardima i smjernicama za osiguravanje kvalitete na Europskom prostoru visokog obrazovanja.

Podsjećamo, navedeni certifikat u postupku vanjske prosudbe visokih učilišta (audita), dodjeljuje Agencija temeljem zaključka Akreditacijskog savjeta onim visokim učilištima za koje je stručno povjerenstvo u postupku audita utvrdilo da je unutarnji sustav osiguravanja kvalitete visokog učilišta najmanje u razvijenoj fazi prema Kriterijima za audit. 

vub FOTO

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.