O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje, u okviru EU projekta SKAZVO organizira online radionicu naziva Kako prepoznati i pristupiti studentima s psihološkim problemima?.

Događanje će održati u srijedu 22. rujna 2021. godine od 9 do 16 sati putem platforme Zoom, a vodit će ga dr. sc. Jasminka Juretić i Ines Jakovčić, univ. spec. psych. iz Psihološkog savjetovališta Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci.

Za sudjelovanje se potrebno prijaviti do 20. rujna 2021. godine do 12h na poveznici https://skazvo.azvo.hr/hr/?option=com_chronoforms5&chronoform=Radionice

Svi prijavljeni sudionici će dan prije održavanja radionice zaprimiti Zoom poveznicu putem koje će se moći uključiti u radionicu.

Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike, a program se nalazi u privitku e-maila.

Program

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.