O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje poziva znanstvenike i članove akademske zajednice za dostavu prijedloga kandidata za dio članova Akreditacijskog savjeta, stručnog vijeća Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Članovi Akreditacijskog savjeta su osobe koje poznaju i imaju iskustva u međunarodnom, a posebno u europskom i nacionalnom sustavu osiguravanja kvalitete i dužni su se sustavno educirati o osiguravanju kvalitete u znanosti i visokom obrazovanju.

Javni poziv za predlaganje kandidata za dio članova Akreditacijskog savjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje otvoren je danom objave na mrežnim stranicama Agencije za znanost i visoko obrazovanje, a prijedlozi će se zaprimati do 27.08. 2021.

Prijedlozi kandidata, uz koje je obvezno priložiti životopis, podnose se u pisanom obliku, na sljedeću adresu:

Agencija za znanost i visoko obrazovanje
Ured ravnatelja
Donje Svetice 38/5
10 000 Zagreb

s naznakom: „Javni poziv za predlaganje kandidata za stalne članove Akreditacijskog savjeta Agencije za znanost i visoko obrazovanje“.

Javni poziv dostupan je na poveznici.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.