O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

HKO

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjelovali su na virtualnom sastanku s predstavnicima agencija za osiguravanje kvalitete visokog obrazovanja iz Japana (Japan University Accreditation Association - JUAA), Tajlanda (Office for National Education Standards and Quality Assessment - ONESQA) i Tajvana (Taiwan Assessment and Evaluation Association - TWAEA) koji se održao 9. srpnja 2021. godine u sklopu programa međunarodne razmjene osoblja.

Naime, slijedom suradnje s tajvanskom agencijom TWAEA, AZVO je pozvan da na sastanku navedenih agencija predstavi svoje aktivnosti, s posebnim naglaskom na organizaciju rada za vrijeme pandemije bolesti COVID-19 te planovima i očekivanjima u idućem razdoblju. Izlaganje je održala dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković, zamjenica ravnatelja AZVO-a, a svoja iskustva u osiguravanju kvalitete visokog obrazovanja tijekom pandemije podijelili su i predstavnici ostalih agencija.

AZVO: “QA System in Croatia: The Role of ASHE and Prospect for the Future”

JUAA - “QA System in Japan: Retrospect on 2020 and Prospect for the Future”

ONESQA - “QA System in Thailand: Retrospect on 2020 and Prospect for the Future”

TWAEA - “QA System in Taiwan: Retrospect on 2020 and Prospect for the Future”

 

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.