O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Virtualna radionica Koliko sam uspješan/na u provođenju online nastave? u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje održana je 18. lipnja 2021. godine. Radionicu su vodile: dr. sc. Sandra Kučina Softić, pomoćnica ravnatelja Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu  - Srce i gđa Tona Radobolja iz Centra za e-učenje Srca.

Cilj radionice bio je otvoriti raspravu o tome koliko je visokoškolska nastava u izvanrednim okolnostima kvalitetna i prilagođena online okruženju.

Sudionici su imali priliku razgovarati o različitim temama iz ovog područja, kao što su sinkrona i asinkrona nastava, komunikacija i interakcija, formativno vrednovanje, online predavanja, dostupnost pripremljenih materijala u otvorenom pristupu i sl. te su ujedno dobili i informacije o tome kako dodatno unaprijediti nastavu u virtualnom okruženju.

Radionica Koliko sam uspješan/na u provođenju online nastave održana je u sklopu projekta SKAZVO.

Program

Prezentacija – dr. sc. S. Kučina Softić, T. Radobolja

Online nastava sem 18.6

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.