O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu projekta KEEP IN PACT (Keep innovation in multi partnership cooperation in lifelong guidance services), čiji je partner i Agencija za znanost i visoko obrazovanje, provodi se istraživanje o potrebama i praksama u području multipartnerske suradnje u području cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja.

Pozivamo karijerne savjetnike, suradnike u karijernim centrima na visokim učilištima, visokoškolske nastavnike, kreatore javnih politika u području profesionalnog usmjeravanja i sl. da sudjeluju u anketi dostupnoj na poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfLkliWGOavoqzLQ2vAgxvO-0_oI_p9fiU4MmQ8Tsr41p6d7w/viewform  do 30. lipnja 2021. godine.    

Rezultati istraživanja koristit će se za mapiranje praksi u području cjeloživotnog profesionalnog usmjeravanja, izradi programa usavršavanja te smjernica za uspostavljanje i održavanje multipartnerske suradnje u ovom području.

keep in pact

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.