O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Pismeno testiranje kandidata održati će se dana 13. ožujka 2009. godine u Zagrebu, Donje Svetice 38/5 s početkom u 10.00 sati. Sukladno članku 4. Poslovnika o radu Povjerenstva za izbor kandidata u postupku raspisivanja i provedbe javnog natječaja u Agenciji za znanost i visoko obrazovanje od 28. siječnja 2009. godine, obavještavamo vas da će se pismeno testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete javnih natječaja objavljenih u Narodnim novinama, broj 23/09, održati dana 13. ožujka 2009. godine u Zagrebu, Donje Svetice 38/5, Agencija za znanost i visoko obrazovanje, za radna mjesta kako slijedi:

Ured Ravnatelja
  1. Radno mjesto I. vrste –viši savjetnik/ca za odnose s javnošću – glasnogovornik
    – velika dvorana s početkom u 10.00 sati

Središnji prijavni ured u osnivanju

2. Radno mjesto I. vrste –stručni suradnik/ca
- mala dvorana s početkom u 10.00 sati

Kandidati koji su se prijavili na natječaj za oba radna mjesta bit će testirani za ista radna mjesta istovremeno.
Kandidati trebaju biti u prostorijama Agencije za znanost i visoko obrazovanje, u zakazano vrijeme, odnosno najmanje pet minuta prije testiranja.
Voditelj testiranja odvest će kandidate u dvoranu.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.