O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
U okviru TAIEX programa, financiranog od strane Ureda za tehničku pomoć i razmjenu informacija Opće uprave za proširenje EU, Agenciji za znanost i visoko obrazovanje odnosno Nacionalnom ENIC/NARIC uredu, odobren je projekt Priznavanje inozemnih kvalifikacija s naglaskom na implementacijuDirektive 2005/36 EZ o priznavanju inozemnih stručnih kvalifikacija. U sklopu projekta, predstavnici Nacionalnog Informacijskog Centra iz Velike Britanije, boravili su u Agenciji za znanost i visoko obrazovanje 21. i 22. travnja 2009. godine.
Posjet za cilj je imao poboljšanje prakse priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija, razmjenu iskustava i uspostavljanje čvršće suradnje s Britanskim NARIC Centrom koji je, jednako kao i hrvatski ENIC ured, dio ENIC/NARIC mreže (Europske mreže nacionalnih izvještajnih centara o akademskoj pokretljivosti i priznavanju).

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.