O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
U sklopu priprema za državnu maturu i prijave na studijske programe u školskoj, odnosno akademskoj godini 2010./2011., Središnji prijavni ured Agencije za znanost i visoko obrazovanje organizirao je u petak dana 13. studenoga 2009. godine informativni sastanak s koordinatorima veleučilišta i visokih škola zaduženim za kontakt sa Središnjim prijavnim uredom.

Teme sastanka bile su novi način prijave na studijske programe kroz Nacionalni informacijski sustav prijava na visoka učilišta - NISpVU, postupak prijave i aktivnosti koordinatora.
Na sastanku su, pored koordinatora, sudjelovali i prof. dr. sc. Vedran Mornar,  predsjednik Nacionalnog vijeća za visoko obrazovanje te predstavnici Središnjeg prijavnog ureda.

Datum objave: 16. studenog 2009. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.