O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO), u suradnji s Centrom za znanstvene informacije Instituta Ruđer Bošković, organizirala je, 16. prosinca 2019. godine na Institutu Ruđer Bošković, radionicu za administratore informacijskih sustava Hrvatska znanstvena bibliografija (CROSBI) te Baza podataka projektnih aktivnosti u znanosti i visokom obrazovanju Republike Hrvatske (Baza projekata). Radionica je primarno bila namijenjena administratorima s visokih učilišta koja prolaze postupak reakreditacije u prvoj polovici 2020. godine.

CROSBI i Baza projekata su informacijski sustavi čiji je vlasnik Institut Ruđer Bošković, a okviru projekta SKAZVO su unaprijeđeni kako bi se omogućilo preuzimanje podataka iz tih sustava za potrebe vanjskih vrednovanja koje provodi AZVO.

Program radionice

1 3 5 7

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.