O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Radionica o ishodima učenja namijenjena predstavnicima hrvatskih visokih učilišta, u organizaciji Agencije za znanost i visoko obrazovanje pod nazivom Radionica za visokoškolske nastavnike iz kompetencijskog pristupa planiranju studijskih programa, održana je 7. studenoga 2019. godine na Sveučilištu u Dubrovniku.

Radionica, koju su vodile prof. dr. sc. Vesna Vlahović-Štetić i prof. dr. sc. Željka Kamenov, bila je namijenjena ponajprije nastavnicima, voditeljima studijskih programa te prodekanima za nastavu koji su se uglavnom kroz praktični rad imali priliku detaljnije baviti temom ishoda učenja – od pisanja do vrednovanja, ovoga puta s naglaskom na konstruktivnom poravnanju, tj. povezivanju predviđenih ishoda učenja s nastavnim metodama.

Program radionice

IshodiVU IshodiVU 1 IshodiVU 2 IshodiVU 3

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.