Generalna skupština Europske udruge za osiguravanje kvalitete u visokom obrazovanju (European Association for Quality Assurance in Higher Education – ENQA) i prateći program održani su 17. i 18. listopada 2019. godine u Erevanu (Armenija).

Domaćin je bila nacionalna agencija Armenije za osiguravanje kvalitete ANQA (National Centre for Professional Education Quality Assurance Foundation)

Program događanja bio je usredotočen na budućnost osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju i ulogu koju će u tim trendovima imati ENQA. Predstavljen je i nacrt Strategije ENQA-e za razdoblje od 2021. do 2025. Razgovaralo se i o  tome koje su dodane vrijednosti europske suradnje u području osiguravanja kvalitete s naglaskom na pojedine regije.

Skupština se održava jednom godišnje u organizaciji jedne od članica ENQA-e, a na događanju sudjeluje više od stotinu predstavnika agencija za osiguravanje kvalitete visokog obrazovanja.

enqa-logo

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.