O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Konferencija Word Education Day održana je u kineskom gradu Dalianu od 27. do 29. rujna 2019. godine na kojoj su sudjelovale prof. dr. sc. Jasmina Havranek, v.d. ravnatelja Agencije za znanost i visoko obrazovanje i dr. sc. Vesna Dodiković-Jurković, zamjenica ravnatelja AZVO-a te održale izlaganje pod nazivom „20  godina Bolonjskog procesa i nove inicijative“.

Konferencija okuplja istraživače, nastavnike, kreatore javnih politika i sve zainteresirane za područje obrazovanja te promovira suradnju u području obrazovanja među različitim visokim učilištima, institucijama i udruženjima iz cijelog svijeta.

Ovogodišnja je tema oblikovanje budućnosti obrazovanja za sve u sklopu koje je održano niz foruma, radionica i predavanja koje su se bavile različitim aspektima budućnosti visokog obrazovanja.

Konf3 Konf1

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.