O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Predstavnici Nacionalne agencije Republike Slovenije za kakovost v visokem šolstvu (NAKVIS), direktor prof. dr. Franci Demšar i Klemen Šubić, posjetili su u ponedjeljak 9. rujna 2019. godine Agenciju za znanost i visokog obrazovanje.

Teme su sastanka bile razmjena iskustava dobre prakse između dviju agencija, procesi razvoja kulture kvalitete u Republici Sloveniji i Republici Hrvatskoj, internacionalizacija visokog obrazovanja, akreditacija združenih i on-line studija, procedure i standardi vrednovanja te rasprava o zakonskim regulacijama u području osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju, budući da Slovenija za sada još nema zaseban zakon iz tog područja.
Ravnateljica AZVO-a prof. dr. sc. Jasmina Havranek istaknula je potrebu jačanja suradnje između NAKVIS-a i AZVO-a te je tom prigodom potpisan Sporazum suradnje, čiji je cilj razmjena stručnjaka između AZVO-a i NAKVIS-a u vrednovanjima i akreditacijskim postupcima u području osiguravanja kvalitete i sličnim projektima.

NAKVIS AZVO

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.