O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

U sklopu ciklusa radionica Karijeriranje 2019., radionica „Kako studentima pomoći razviti vještine organizacije vremena?“ održat će se 18. rujna 2019. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci (Kampus na Trsatu, učionica F-303, Sveučilišna avenija 4, Rijeka). Radionicu će voditi Ines Jakovčić i Gorana Birovljević iz Sveučilišnog savjetovališnog centra Sveučilišta u Rijeci.

Tijekom jednodnevne radionice, kroz teorijski i praktični dio, polaznici će naučiti kako motivirati studente za korištenje tehnika planiranja vremena, kako ih podučiti procjeni i uočavanju nedostataka vlastitih vještina planiranja vremena. Nakon radionice bit će osposobljeni studentima pojasniti kako postaviti pravilne ciljeve, koristiti pomoćne alate za planiranje vremena, podučiti ih određivanju prioriteta i tehnikama za smanjivanje odgađanja. Sudionici će nakon sudjelovanja u radionici znati kako izraditi i provesti radionicu iste tematike za studente te kako studente u individualnom radu podučiti ovim vještinama.

Podsjećamo, Karijeriranje je ciklus radionica za karijerne savjetnike koji organizira AZVO s ciljem jačanja kompetencija nastavnika i karijernih savjetnika na visokim učilištima kako bi mogli što kvalitetnije odgovoriti profesionalnim zahtjevima i izazovima s kojima se susreću.

Radionice su financirane sredstvima Europske unije u okviru ESF projekta SKAZVO - Unapređenje sustava osiguravanja i unapređenje kvalitete visokog obrazovanja.

Prijave

 

Karijeriranje-2019

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.