O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
Sastanak koordinatora nacionalnih Tempus ureda, kojem je prisustvovala i predstavnica Agencije za znanost i visoko obrazovanje, održan je 28. i 30. listopada 2009. godine u Bruxellesu u Belgiji

Osnovni ciljevi sastanka bili su predstavljanje novine u politici Europske unije prema sustavima visokog obrazovanja u zemljama korisnicama Tempus projekta, zatim predstavljanje rada Izvrsne Agencije za obrazovanje, audiovizulane djelatnosti i kulture koja u potpunosti preuzima program Tempus na europskoj razini, te izlaganje prijedloga vezanih uz daljnju primjenu programa Tempus IV, kao i i koordiniranje budućeg rada nacionalnih Tempus ureda i njihove suradnje s EU.

Specifični ciljevi također su uključili raspravu o vizualnoj promociji programa Tempus, dogovaranje zadataka nacionalnih Tempus ureda oko nacionalnih izvješća o visokom obrazovanju (country fiche) te ukazivanje na određene promjene u statistici i financijskom djelu izvještavanja u sklopu Tempus projekata.

Dokumenti: Izvješće tempus sastanak 1

Izvješće tempus sastanak 2

Datum objave: 10.studenog 2009. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.