O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Predstavnica Agencije za znanost i visoko obrazovanje sudjelovala je na EUF Open Space 2019 – projektnom inkubatoru za Erasmus + programe u visokom obrazovanju, održanom od 3. do 5. srpnja 2019. godine na Sveučilištu Saint-Quentin-en-Yvelinesu u francuskom Versaillesu.

Ove godine u inkubatoru je više od 70 sudionika i sudionica iz 23 europske zemlje predstavljalo svoje institucije iz područja visokog obrazovanja. Osim što su se sudionicima i sudionicama dale temeljne smjernice za kvalitetnu pripremu i provedbe ERASMUS+ projekata i pojasnile sve mogućnosti koje nudi ERASMUS+, kvalitetnim i interaktivnim radionicama radilo se na novim projektnim idejama te se omogućilo široko međuinstitucijsko umrežavanje i mnoge buduće projektne suradnje.

Više informacija

EUF Open SPACE 1 EUF Open SPACE 3 EUF Open SPACE 4

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.