O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Agencija za znanost i visoko obrazovanje objavila je novo izdanje biltena u kojem donosi polugodišnji presjek aktivnosti i događanja.

U skladu s Planom reakreditacije visokih učilišta, ove je godine postupak prošlo šesnaest visokih učilišta, a do kraja godine bit će vrednovano još jedanaest institucija. Isto tako, prema planu nastavljena je i provedba reakreditacije doktorskih studija te ostali postupci.
Pokrenut je i ciklus seminara o internacionalizaciji visokog obrazovanja, a održana je i radionica o bredniranju visokih učilišta. U prilog obuhvatnijem informiranju kandidata o prijelazu iz srednjeg u visoko obrazovanje te izgradnji Hrvatske kao obrazovne destinacije objavljeni su video spotovi „Ti biraš“ i „Zašto studirati u Hrvatskoj“. U proteklom su razdoblju provedne i brojne druge aktivnosti poput konferencija, radionica i seminara u sklopu projekta SKAZVO, a čiji je nositelj Agencija.

Bilten preuzmite na poveznici.

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.