O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti
U Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu u srijedu 21. listopada 2009. organiziran je 5. jubilarni Sajam stipendija, središnji nacionalni događaj u području visokog obrazovanja na kojem je 38 uglednih hrvatskih i inozemnih institucija predstavilo preko 70 programa financijske potpore, dostupnih hrvatskim građanima za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu.

Sajam su podržale sve nadležne institucije, uključujući Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Rektorski zbor visokih učilišta RH, Agencija za mobilnost i programe EU te Agencija za znanost i visoko obrazovanje.

Predstavnici Agencije za znanost i visoko obrazovanje su u okviru Sajma stipendija 2009. održali prezentacije o ulozi koju Agencija ima u ostvarivanju mobilnosti te su građanima bili na raspolaganju za pružanje savjetodavne pomoći i odgovaranja na upite vezano za pitanja iz područja znanosti i visokog obrazovanja te priznavanja inozemnih visokoškolskih kvalifikacija.

Detaljne informacije o održanom Sajmu dostupne su na www.stipendije.info.

Datum objave: 22. listopada 2009. godine

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.