O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Na Sveučilištu u Zadru je 2. srpnja 2019. godine održana početna konferenciju projekta SIDERAL- Socijalna i međunarodna dimenzija obrazovanja i priznavanja prethodnog učenja, financiranog kroz Erasmus+. Osim predstavnika visokih učilišta, na konferenciji su prisustvovali i članovi Nacionalne skupine za unaprjeđenje socijalne dimenzije visokog obrazovanja, među kojima i predstavnica AZVO-a imenovana u tu skupinu.

Projekt SIDERAL je osmišljen kao podrška provedbi mjera Nacionalnog plana za unaprjeđenje socijalne dimenzije visokog obrazovanja Republike Hrvatske 2019. - 2021. i kroz njega će se financirati i dio aktivnosti Nacionalne skupine za unaprjeđenje socijalne dimenzije visokog obrazovanja.

Na konferenciji su svoja iskustva predstavili austrijski i švedski stručnjaci, predstavnici Europskog studentskog zbora i Europskog udruženja sveučilišta te hrvatskih visokih učilišta. 

Slika1 Slika2 Slika3 Slika4 Slika5

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.