O nama

Visoko obrazovanje

Znanost

Vrednovanja

Ured ENIC/NARIC

Publikacije

Radionice

AZVO vijesti

Delegacija People's Legislative Assembly of Riau Province iz Indonezije posjetila je 1. srpnja Agenciju za znanost i visoko obrazovanje. Parlamentarni predstavnici Riau provincije Iz Indonezije, koja broji oko 6 milijuna stanovnika, održali su sastanak s predstavnicima AZVO-a, s ciljem prikupljanja informacija o hrvatskom sustavu vanjskog osiguravanja kvalitete u visokom obrazovanju.

Delegacija je izrazila interes za suradnju s hrvatskim visokim učilištima, s ciljem ostvarivanja akademske mobilnosti studenata i nastavnog kadra.

Ovaj sastanak predstavlja prvi korak u daljnjoj suradnji i jačanju kontakata s Riau provincijom.

Delegacija je u okviru svog studijskog posjeta Hrvatskoj također održala sastanke s Ministarstvom turizma i Ministarstvom financija.

ind ind2

Ove internetske stranice koriste kolačiće (tzv. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Više o kolačićima i načinu kako ih koristimo te načinu kako ih onemogućiti pročitajte ovdje. Klikom na gumb 'U redu' pristajete na korištenje kolačića.